Листи. Ммм....Я це люблю! Так класно, коли ти можеш їх писати! Не даремно ж Його Слово - це лист до нас. Просто Він знав . :)
   Лист - це не просто слово. Це слово, яке ти можеш перечитати 10 000 разів з тою ж самою посмішкою, що і вперше.
    Лист - це коли ти можеш добряче подумати перед тим, як щось нашкрябати на папері. Це коли видно почерк,характер і думки в кожній букві. Це коли читаєш і чуєш голос автора.
   М...яка ж то розкіш - отримувати листи! Це означає, що про тебе хтось думає...Це означає, що для тебе хтось дорогоцінний.  Це коли можна вибрати колір паперу залежно від настрою, розмалювати конверт і вкинути його в поштову скриньку або ж віддати особисто в руки.
    Чому ми перестали писати листи? Невже папір втратив свої властивості? Невже ми стали проживати за електронною адресою? Чому зараз в поштових скриньках так мало листів? Можливо, листування втратило свій смак?
   Чому ми перестали писати листи? Невже це так банально? Чи, може,  важко?
  Є люди, яких я памя'таю через їх почерк:  шкільні записи, студентські конспекти, листівки від близьких, друзів...Я так сумую за цим почерком!  Іноді так хочеться побачити знайомі круглі, гострі,  закручені, прямі чи розмашисті закарлючки добре знайомого почерку.
  Давайте писати листи: рідним, близьким, друзям, знайомим, колегам, одногрупникам, однокласникам, братам,сестрам,батькам. Листи - це так класно!
   Відкривши свій і-мейл, ти ніколи не відчуєш таких самих емоцій, як при отриманні справжнього паперового листа!

Коментарі

Популярні публікації